Κυριακή 25 Δεκεμβρίου 2016

Δυο λόγια για την συναυλία του '18

Ανακοινώθηκε από τον Μπάμπη Στόκα, τον Φίλιππο Πλιάτσικα και τον Νίκο Λώρη η επικείμενη συναυλία το 2018, μια ''γιορτή'' όπως την αποκάλεσαν- με αφορμή τα τριάντα χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματος.
 Συνοπτικά, επειδή γράφονται διάφορα μεμονωμένα μεν, σχόλια. Οι Πυξ Λαξ επανενώθηκαν μία φορά, κατά την περιοδεία τους το 2011-κατά τον ίδιο τρόπο που συμβαίνει με τα περισσότερα συγκροτήματα του εξωτερικού που προέβησαν σε κάποιες συναυλιακές επανενώσεις. Η επόμενη φορά, θα είναι εκείνη του 2018.
 Τα πράγματα είναι απλά. Το να κολλήσουμε στις ταμπέλες-περί ονόματος-περί επανένωσης & αν έπρεπε να γίνει ξανά κ.α.- είναι κατά την άποψή μου, λάθος. Αυτή η συναυλία, όπως άλλωστε συνέβαινε και στις solo συναυλίες είτε του Φίλιππου είτε του Μπάμπη είναι αφορμή για να θυμηθούμε τραγούδια του συγκροτήματος που ακούγαμε και αρκετά από αυτά συνεχίζουμε να ακούμε. Άλλωστε αυτός δεν είναι και ο λόγος που επιλέγει καθένας από εμάς να βρεθεί σε μια συναυλία οποιουδήποτε καλλιτέχνη; Έτσι και εδώ λοιπόν. 
 Συνεπώς δεν έχουμε να σκεφτούμε πολλά ούτε να ροκανίζουμε τον χρόνο μας με διάφορα, έτσι κι αλλιώς υπάρχουν ιδιαίτερα σοβαρά γεγονότα που συμβαίνουν γύρω μας και τα οποία μοιραία και δικαίως μας κάνουν να ανησυχούμε και να σκεπτόμαστε σε βάθος.
Είναι μια ακόμα συναυλία...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου